Hoogstaande catering
Walking diner
-
Courgette spinaziesoep
-
Gazpacho
-
Carpaccio van rund, pesto van tomaat, parmezaan en rucola
-
Gemarineerde zalm of Tapioca
(Veg), yuzucreme, komkommer, sepia kroepoek en borage cress
-
Foodcocktail
met couscous van wortel, babymaïs, amandelen, komkommer, gepofte tomaatjes en avocado
-
Mini black agnusburger
met chutney van rode ui, gebakken bacon en lollo rosso geserveerd op een sesambun
-
Mini falafal
met rode biet, avocado en zoetzure komkommer
Foodcorner buffet
-
Salade buffet
divers salades, verschillende toppings, zoals komkommertjes, tomaat, feta, olijven, spekjes, croutons, walnoten en verschillende dressings.
-
Pasta buffet
Parmezaanwiel met tagliatelle: Gorgonzolasaus of Bernardosaus (tomaat, knoflook, salie en olijven), Ciabatta met pesto, tomaat-mozzarella, pijnpoompitten en basilicum
Charcutterie & kaas assortiment
-
Diverse vleeswaren
Serranoham, Parmaham, Mortadella, Salami Mugnano, Chorizo Pamplonamet verse kruiden
-
Diverse soorten kaas
Brugse Abt, Bettine grand cru, Provolone, Blue de gex
Dessert
-
Fudge, brownies, muffins, eclairs
-
Callebaut chocolade met amaretto en chocoparels
-
Fruitcocktail van frambozen, bramen, aardbei, blauwe druiven
-
Crême brulée met rietsuiker