Hoogstaande catering

Walking diner

  • Courgette spinaziesoep
  • Gazpacho
  • Carpaccio van rund, pesto van tomaat, parmezaan en rucola
  • Gemarineerde zalm of Tapioca

    (Veg), yuzucreme, komkommer, sepia kroepoek en borage cress 


  • Foodcocktail

    met couscous van wortel, babymaïs, amandelen, komkommer, gepofte tomaatjes en avocado 


  • Mini black agnusburger

    met chutney van rode ui, gebakken bacon en lollo rosso geserveerd op een sesambun 


  • Mini falafal

    met rode biet, avocado en zoetzure komkommer

Foodcorner buffet

  • Salade buffet

    divers salades, verschillende toppings, zoals komkommertjes, tomaat, feta, olijven, spekjes, croutons, walnoten en verschillende dressings.

  • Pasta buffet

    Parmezaanwiel met tagliatelle: Gorgonzolasaus of Bernardosaus (tomaat, knoflook, salie en olijven), Ciabatta met pesto, tomaat-mozzarella, pijnpoompitten en basilicum

Charcutterie & kaas assortiment

  • Diverse vleeswaren

    Serranoham, Parmaham, Mortadella, Salami Mugnano, Chorizo Pamplonamet verse kruiden

  • Diverse soorten kaas

    Brugse Abt, Bettine grand cru, Provolone, Blue de gex

Dessert

  • Fudge, brownies, muffins, eclairs
  • Callebaut chocolade met amaretto en chocoparels
  • Fruitcocktail van frambozen, bramen, aardbei, blauwe druiven
  • Crême brulée met rietsuiker

Grondplan RiverEvent 2023